Zakelijk Vervoer 24/7

Directievervoer

Veilig, Comfortabel en Discreet

Van A naar B verzorgt directievervoer op hoog niveau voor iedereen voor wie stijl, veiligheid, comfort en discretie de norm is. Directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. Taxi van A naar B vervoert ook hun binnen- en buitenlandse gasten. Ook bekende VIP’s worden regelmatig door ons vervoerd naar hun plaats van bestemming in zowel binnen- als buitenland. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij Taxi van A naar B de norm.

Gediplomeerde en discrete directiechauffeur

Elke van A naar B directiechauffeur beschikt over een chauffeursdiploma en alle benodigde en extra diploma’s en certificaten op het gebied van voertuigbeheersing en persoonsbeveiliging. En nog belangrijker: zij hebben een geheimhoudingsplicht. Vanzelfsprekend is uw prive chauffeur netjes gekleed in een Taxi van A naar B uniform.

Schiphol ophaalservice

Taxi van A naar B haalt u of uw gasten, tegen een toeslag, graag op van Schiphol Amsterdam Airport of elke andere luchthaven:

Bij de gate: uw chauffeur wacht u persoonlijk op met een firma- of naambordje bij de gate die op de informatieborden voor uw vlucht staat aangegeven. Houd u zich daar s.v.p. aan, ook wanneer u de douaneruimte via een andere uitgang verlaat, anders kan uw chauffeur u vanzelfsprekend niet vinden.

Bij het Schiphol meetingpoint: uw chauffeur wacht u persoonlijk op met een firma- of naambordje bij het meetingpoint: de rood-wit geblokte kubus dat zich in de centrale hal tussen de aankomst/vertrekhallen 1/2 en 3/4 bevindt.

Het is uiteraard mogelijk om afspraken te maken over ophalen op elke gewenste andere locatie.

Betaling

U kunt betalen met contant geld, PIN of creditcard. Wij accepteren American Express, MasterCard en Visa. Indien u of uw organisatie regelmatig gebruik maakt van onze diensten, dan bestaat de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen. U of de door u gemachtigde gast(en) hoeft dan bij aankomst op de eindbestemming alleen de bon van onze chauffeur te ondertekenen. U ontvangt maandelijks een gespecificeerde factuur.

Contractvervoer

Met vaste klanten maken wij graag afspraken over het rijden op rekening en het invullen van uw speciale wensen. U ontvangt een account zodat u online een privé chauffeur kunt reserveren en u ontvangt maandelijks een factuur.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Privé chauffeur economisch aantrekkelijk

Taxi van A naar B is een economisch aantrekkelijk alternatief voor de uw eigen auto met vaste directiechauffeur. U kunt bij ons een Interseco gediplomeerde privé chauffeur inhuren om uw eigen auto te besturen.